Generelle leveringsbetingelser

Hadeland Catering vil gjøre sitt ytterste for at Deres mat leveres til avtalt tid, innenfor en tidsvariabel på pluss/minus femten minutter.

Frakt: 

Ved utkjøring av mat tar vi betalt for frakt og dette beløpet tilkommer deres ordre med:
kr 450,- på ordinære hverdager og helgedager
kr 550,- på helligdager.

Ordinær frakt gjør seg gjeldende innenfor en viss omkrets rundt Øvre Vang Gård.

Vi begrenser vår ordinære frakt til 20 km, 
Utenfor nevnte km avstand tar vi en ekstra kostnad på kr. 25,- per km.

Endring av bestilt meny:

Endringer på eksisterende bestillinger til fredag, lørdag og søndag må senest skje onsdag, før kl. 12.00, i samme uke. Vi gjør dessverre ikke endringer på deres bestillinger etter overnevnte dag og tidspunkt.

Betaling:

Ved catering til private kunder ønsker vi at oppgjør for levering av ordre skjer med bankkort, vi har ikke vekslepenger i bilene. Våre sjåfører vil i de fleste tilfeller være i besittelse av bærbare betalingsterminaler. Dersom kontant/bankkort betaling ikke er mulig vil vi sende en faktura med et pålydende fakturagebyr på kr 49,-.

Utlån av utstyr:

Ved koldtbord og andre menyalternativer hvor maten leveres i termokasser eller grønne plastkasser ber vi at utstyret tillitsfullt leveres tilbake til Hadeland Catering senest tre dager etter endt selskap.

Termokasser må returneres tilbake Øvre Vangsveg 48 (Øvre Vang gård). I motsatt fall bli kunden fakturert med kr 250,- pr termokasse.