Vår bryllupsmeny
Kortreist og hjemmelaget mat
Meny Bryllup
Aperitiff meny
1 glass velkomstdrink
1 glass øl
1 glass alkoholfri champagne /cider
Fingermat
Fruktfat
Ostefat
Lefseruller av laks
Lefseruller av spekeskinke
Fruktsalat i mango krem
Forretter
Asparges
Lokalplukket hvite og grønne asparges, ruccola-salat, spekeskinke, pinjekjerner og pesto
a: pinjekjerner, melk
Laks
Pate laget av norsk laks, serveres med sennepsremulade, toast av hjemmelaget brød og syrlig sommersalat
a: fisk, melk, egg, gluten
Hjort
Carpaccio av gravet hjort, serveres med tyttæbærdressing, ruccola-salat og pinjekjerner
a: melk,pinjekjerner
Kveite
Ceviche av kveite, serveres med mango, chilli, koriander i limedressing og fritert vermicelli
a: fisk
Hovedretter
Laks
Norsk pannestekt laks, serveres med sommerkål salat, sandefjordsmør med friske urter fra hagen
a: fisk, melk
Kalv
Langtidsstekt ytrefilet av kalv fra Hadeland, serveres med lun sommersalat av reddiker, asparges skudd, rødløk, sherrytomater og skysaus
a: melk, gluten
Svin
Indrefilet av lokal fjordgris fra Hadeland marinert i chilli og soyamariande, serveres med syrlig mango og gulrotsalat
a: soya, gluten
Tilbehør
Urtebakte norske småpoteter
Fløtepoteter (A: melk)
Potetpure av norsk mandelpotet (A: melk)
Jasminris
Hvileretter / ganerenser
Mojitogranité
Sorbet laget av mynteblader fra hagen, lime og hvit rom
(inneholder alkohol)
Bringebærgranité
Sorbet laget av bringebær og mynte
Pæregranite
Sorbet laget av Lime, pærer og mynte
Dessert
Jordbærdrøm
Balsamico marinerte norske jordbær serveres med hjemmelaget vaniljeis, hjemmelaget coockie og mynteblader fra hagen
a: melk, egg
Pannacotta
Fløtepannacotta serveres med sesongens friske bær og mynteblader fra hagen
a: melk
Sjokolademousse
Sjokolademousse av Calebaut sjokolade og Cognac, serveres med pisket krem og norske bær
a: melk, egg
Info
Alle i selskapet må spise samme meny, men vi tar hensyn til allergier.
Ved allergier vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig denne dagen. Fiskeretten i menyen serveres kun til hele selskapet.
Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet, forbeholder vi oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke holder mål
Alle allergier må meldes skriftlig til oss senest 24 timer før ankomst.
Allergier som er meldt etter dette faktureres med et tillegg.
Forespørsel
Er du i forberedelser til bryllupet ditt og ønsker en pris- eller datoførespørsel så ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema.
Vi gleder oss til å høre fra deg.