Vår bryllupsmeny

Kortreist og hjemmelaget mat

Meny Bryllup

Aperitiff meny

 

1 glass velkomstdrink
1 glass øl
1 glass alkoholfri champagne /cider

Fingermat

 

Fruktfat
Ostefat
Lefseruller av laks
Lefseruller av spekeskinke
Fruktsalat i mango krem

Forretter

 

Asparges

Lokalplukket hvite og grønne asparges, ruccola-salat, spekeskinke, pinjekjerner og pesto

a: pinjekjerner, melk

Laks

Pate laget av norsk laks, serveres med sennepsremulade, toast av hjemmelaget brød og syrlig sommersalat

a: fisk, melk, egg, gluten

Hjort

Carpaccio av gravet hjort, serveres med tyttæbærdressing, ruccola-salat og pinjekjerner

a: melk,pinjekjerner

Kveite 

Ceviche av kveite, serveres med mango, chilli, koriander i limedressing og fritert vermicelli

a: fisk

Hovedretter

 

Laks

Norsk pannestekt laks, serveres med sommerkål salat, sandefjordsmør med friske urter fra hagen

a: fisk, melk

Kalv

Langtidsstekt ytrefilet av kalv fra Hadeland, serveres med lun sommersalat av reddiker, asparges skudd, rødløk, sherrytomater og skysaus

a: melk, gluten

Svin

Indrefilet av lokal fjordgris fra Hadeland marinert i chilli og soyamariande, serveres med syrlig mango og gulrotsalat

a: soya, gluten

Tilbehør

Urtebakte norske småpoteter
Fløtepoteter (A: melk)
Potetpure av norsk mandelpotet (A: melk)
Jasminris

Hvileretter / ganerenser

 

Mojitogranité

Sorbet laget av mynteblader fra hagen, lime og hvit rom
(inneholder alkohol)

 

Bringebærgranité

Sorbet laget av bringebær og mynte

 

Pæregranite

Sorbet laget av Lime, pærer og mynte

Dessert

 

Jordbærdrøm

Balsamico marinerte norske jordbær serveres med hjemmelaget vaniljeis, hjemmelaget coockie og mynteblader fra hagen

a: melk, egg

 

Pannacotta

Fløtepannacotta serveres med sesongens friske bær og mynteblader fra hagen

a: melk

 

Sjokolademousse

Sjokolademousse av Calebaut sjokolade og Cognac, serveres med pisket krem og norske bær

a: melk, egg

Info

Alle i selskapet må spise samme meny, men vi tar hensyn til allergier.
Ved allergier vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig denne dagen. Fiskeretten i menyen serveres kun til hele selskapet.

Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet, forbeholder vi oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke holder mål

Alle allergier må meldes skriftlig til oss senest 24 timer før ankomst.
Allergier som er meldt etter dette faktureres med et tillegg.

Forespørsel

Er du i forberedelser til bryllupet ditt og ønsker en pris- eller datoførespørsel så ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Vi gleder oss til å høre fra deg.