Øvre Vang Gård
For store og små grupper
Hadeland Catering
Hadeland Catering holder til på Øvre Vang Gård på Jevnaker. Vi arrangerer selskaper i låvebygningen hele året og arrangerer bryllup og større arrangement i vårt seildukstelt fra Sperry Tents som står utenfor låven med nydelig fjordutsikt over Randsfjorden. Det er plass til 80 personer inne og 150 personer i telt. Arrangementene ute holdes kun fra mai til september. Seilduksteltet vårt leies ikke ut til andre arrangement. Ønsker dere å bestille selskapet hjem, kjører vi maten ferdig og varm rett til døra. Vår catering meny kan bestilles på nettsiden og kjøres ut eller hentes i lokalene våre på øvre vang gård. Vi tar imot bestilling til små og store grupper, det betyr at vår minste ordne er på 10 personer til take away meny. Mer informasjon om betingelser for kjøring og minimumsantall ligger under bestill catering.
Selskapslokalet
Ønsker du å booke vårt selskapslokal med catering? Se ledige datoer i kalenderen vår, og send oss gjerne en forespørsel på mail: post@hadelandcatering.no eller ring oss på telefon 975 00 300.
PS: Kalender gjelder kun for booking av selskapslokalet, vi kan selvsagt levere catering hjem til deg samme dag.
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
Selskaplokalet er booket
Forespørsel er sendt
Stengt / ikke tilgjengelig
Selskapslokalet er ledig
Minnestund
Vi dekker opp bord med hvite duker og setter frem en buffet med snitter, mineralvann, kaffe og kaker etter ønske. Min antall gjester er 25 stk.
Tapas
Velg mellom mange spennende tapasretter, sett sammen meny etter dine egne ønsker eller velg mellom våre standard pakkemenyer.
Bryllup
Sammen setter vi opp en spennende bryllupsmeny, med råvarer i sesong. Velg mellom 2-5 retter, alt etter hva som passer dere.